x

Telefoon: 088 – 111 25 25 | info@totalwall.nl

navigation

Deel online met anderen…

Click the icons below to share this page on
Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ and Pinterest.

Erkende Installateurs

Het erkende netwerk van Helifix installateurs werd gevormd om te verzekeren dat de producten van Helifix correct worden geïnstalleerd om aan de optimale prestatie-eisen te voldoen en om een strenge kwaliteitscontrole in stand te houden.  Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en superieur vakmanschap.

Neem contact met ons op als u zoekt naar een door Helifix erkende installateur in uw omgeving.

Alle erkende installateurs werken samen met Helifix, die professionele richtlijnen geeft en voorstellen doet op basis van vele jaren van ervaring, technische knowhow en productkennis.  Dit betekent dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun installatie de beste en meest kostenefficiënte oplossing is.

Onze erkende installateurs worden geselecteerd op basis van hun hoge kwaliteit en expertise. Zij worden specifiek opgeleid in het gebruik van Helifix-producten en ontvangen vervolgens de status ‘erkende installateur’.  Deze erkenning betekent dat de aannemer expliciet door Helifix, de marktleider, goedgekeurd is en ondersteund wordt.

Helifix vormt nauwe relaties met zijn erkende installateurs, biedt technische ondersteuning en houdt hen op de hoogte van ontwikkelingen bij Helifix, nieuwe producten en technieken en veranderingen in praktijken in de bouwsector. Hierdoor kunnen ze hun vaardigheden uitbreiden, hun bedrijf verdere ontwikkelen en de hoogste industrienormen in acht nemen.

Installateurs voeren onderzoeken, specificaties en installaties uit namens Helifix en bieden door verzekering gedekte garanties op hun werkzaamheden.

Stuur een aanvraag in