x

Telefoon: 088 – 111 25 25 | info@totalwall.nl

navigation

Deel online met anderen…

Click the icons below to share this page on
Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ and Pinterest.

Over ons

Helifix loopt al bijna 30 jaar voorop op het gebied van technische innovatie in het ontwerp en de fabricage van constructieve verankeringen, bevestigingen en reparatiesystemen voor metselwerk.  In deze periode hebben we een benijdenswaardige reputatie opgebouwd voor productkwaliteit, technische uitnemendheid, klantenservice en ondersteuning.

Onze ankers en bevestigingen zijn precisieproducten naar ons eigen unieke Hi-Fin spiraalvormige ontwerp, en vervaardigd volgens de kwaliteitsnorm ISO9001:2008 in onze fabriek in het Verenigd Koninkrijk.  Door onze niet-storende en bijna onzichtbare reparatiemethodes en technieken kan bestaand metselwerk op een sympathieke manier worden gerepareerd en versterkt zonder kostbare herbouw en zonder het bestaande bouwwerk aan te tasten.

Wij geven graag hulp en advies over de meest geschikte producten en constructietechnieken voor individuele omstandigheden.  Onze producten en ontwerpen worden ondersteund met complete technische informatie en aanwijzingen voor de juiste installatie van alle geleverde systemen.

Helifix producten zijn verkrijgbaar bij:
Total Wall Concept, Tingietersstraat 20, 8601 WJ Sneek, Nederland
Tel: +31(0) 88 – 111 25 25 Fax: +31(0) 88 – 111 25 26 E-mail: info@totalwall.nl

Stuur een aanvraag in