x

Telefoon: 088 – 111 25 25 | info@totalwall.nl

navigation

Deel online met anderen…

Click the icons below to share this page on
Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ and Pinterest.

Contact

Helifix Nederland

Total Wall is de nummer 1 in Nederland in muurherstel en gevelrenovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring weten deze vakmensen hoe ze van onveilige gevels weer constructief veilige gevels moeten maken. Met o.a. de innovatieve Helibar wapeningsstaven worden scheuren in muren hersteld en met BowTie ankers worden de gevels aan de voerbalken gefixeerd.

Total Wall is opgericht in 1995 met het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek. Total Wall richt zich zowel op scheurreparatie als op constructief gevelherstel.

Total Wall helpt u van begin tot eind bij uw muurproblemen. Zijn er bijvoorbeeld scheuren in muren? Total Wall komt de gevel inspecteren. Na de inspectie wordt een passende oplossing geboden om het probleem te verhelpen. Dit kan reparatie van de scheuren zijn, maar ook renovatie van spouwankers of een complete gevelrenovatie. Na de renovatie is de gevel weer sterk en stabiel. Indien de werkzaamheden uitgevoerd zijn met  een Helifix Erkend Installateur kan met de kwaliteitsborging van TotalWall er een verzekerde garantie afgegeven worden.

Total Wall
Hoofdkantoor
Tingietersstraat 20
8601 WJ Sneek

Telefoon: 088 – 111 25 25
Fax: 088 – 111 25 26
E-mail: info@totalwall.nl

 

Contactformulier

*Verplicht veld